[Ossm-members] Re: Семинар за слобoден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 11 11:10:44 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

>Уфо секогаш си несериозен! Пингвин паб мислам дека е затворен! :) Лондон е 
>супер, плус има кожни седишта! :)
>  
>

Пингвин паб работи, во Карпош е.

Муабетот ми беше, на што ќе го викаме Сталман, ништо немаме 
организирано, а нема ни да организираме, ќе видиш.More information about the Ossm-members mailing list