[Ossm-members] Re: Семинар за слобoден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Fri Feb 11 11:22:27 UTC 2005


Arangel Angov напиша:

> Aleksandar Balalovski wrote:
>
>> Уфо секогаш си несериозен! Пингвин паб мислам дека е затворен! :) 
>> Лондон е супер, плус има кожни седишта! :)
>>  
>>
>
> Пингвин паб работи, во Карпош е.
>
> Муабетот ми беше, на што ќе го викаме Сталман, ништо немаме 
> организирано, а нема ни да организираме, ќе видиш.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
Па некаде во април во најмала рака ќе биде саемот,
ако се поклопат термини може да се обидеме да организираме некое 
предавање таму?
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050211/99ba0ec1/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list