[Ossm-members] Re: Семинар за слобoден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Fri Feb 11 22:02:54 UTC 2005


|
|Ќе организираме предавање во Домот на културата, а ќе обезбедиме и престој.

Ми се свиѓа локацијата, може и нешто слично во МКЦ во Скопје, одговара
амбиентот...
More information about the Ossm-members mailing list