[Ossm-members] Re: Семинар за слобoден софтвер во Софија , Р. Бугарија

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri Feb 11 19:10:54 UTC 2005


On Friday 11. February 2005 16:08, Dean Josevski wrote:

> Ако обезебедите да дојде во Битола, јас и Александар ќе организираме се
> останато (во Битола).
>
> Ќе организираме предавање во Домот на културата, а ќе обезбедиме и престој.

Се сложувам! 

Поздрав

-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list