[Ossm-members] Godinata koga site slushnaa za linux.

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Feb 16 14:06:38 UTC 2005


http://sniper.softver.org.mk/index.php?p=28

Текстот е убав, ама се згазив од смеење на оваа реченица (иако
поголемиот дел од текстот има печатни грешки). :))

"-Abiword покрај локализацијата на Македонски јазик сега има и алатка за
поправка на кгрешки при пишување."

^^^^^^^
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list