[Ossm-members] Godinata koga site slushnaa za linux.

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Wed Feb 16 14:20:02 UTC 2005


>http://sniper.softver.org.mk/index.php?p=28
>
>Текстот е убав, ама се згазив од смеење на оваа реченица (иако
>поголемиот дел од текстот има печатни грешки). :))
>
>"-Abiword покрај локализацијата на Македонски јазик сега има и алатка за
>поправка на кгрешки при пишување."
>
>  
>
фала за укажуванјето, ако приметиш уште некоја што лесно се укажува, 
праќај да ги поправам, ме мрзи по 4-ти пат да го читам целиот
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 335 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20050216/a0e76716/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list