[Ossm-members] Godinata koga site slushnaa za linux.

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Feb 16 14:28:52 UTC 2005


Georgi Stanojevski wrote:
> http://sniper.softver.org.mk/index.php?p=28
> 
> Текстот е убав, ама се згазив од смеење на оваа реченица (иако
> поголемиот дел од текстот има печатни грешки). :))

Знаеш како го викаат Снајпер у маало?
- "Петачна грешка која хода" :-)

И како што тој кажува, ова е исходот после 4 повторни читања на текстот.
Замисли каква била првата верзија.  :-)
-- 
Emancipate yourselves from mental slavery, none but ourselves can free 
our minds.More information about the Ossm-members mailing list