[Ossm-members] Re: Во врска со FireFox

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 20 01:52:30 UTC 2005


Новица Наков напиша:

>RSS Feed-от од макфакс, колку што гледам, е готов. Овие од линукс.нет.мк :) да 
>додадат за ФФ дел во тоа форумот, па и тој линк да го ставиме и нашата работа 
>ќе биде завршена. 
>  
>

Додаов у форумот категорија „Локализација“ и таму стои и Фајрфокс. Океј 
ли е вака?

http://www.linux.net.mk/forum
More information about the Ossm-members mailing list