[Ossm-members] Во врска со FireFox

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Feb 19 23:49:36 UTC 2005


Зоран Димовски напиша: 

> Целата финта е тоа што Mandrake преку spec датотеката го земаат xpi-то
> од официјалната страна на mozilla, таа страна што ја пишав во
> претходната порака

Аха. Епа, официјалниот билд најверојатно ќе се појави со ФФ 1.0.1. Треба уште 
неколку моменти да се средат со тоа што го испраќаме таму.

RSS Feed-от од макфакс, колку што гледам, е готов. Овие од линукс.нет.мк :) да 
додадат за ФФ дел во тоа форумот, па и тој линк да го ставиме и нашата работа 
ќе биде завршена. После чекам само мозила да го избилда ФФ. 

Е сега, претпоставувам, *претпоставувам* дека штом ќе избилдаат тоа како што 
треба, ќе се појави и XPI таму. Мада не сум 100% сигурен. Ќе прашам за ова, 
па ќе пишам пак.-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list