[Ossm-members] Локализација: „Settings“

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 20 16:00:33 UTC 2005


До ќе го оставаме зборчево на кој како сака да го преведува???

Рековме дека не е подесувања сигурно.

Новица тврди дека проверил во речник и 100% е сигурен дека е поставки.
Божидар го тврди спротивното.
Ја неам некојси добар голем речник.

Што праиме сеа?More information about the Ossm-members mailing list