Re: [Ossm-members] Локализација: „Settings“

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Sun Feb 20 16:10:57 UTC 2005


On Sun, 20 Feb 2005 17:00:33 +0100, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> До ќе го оставаме зборчево на кој како сака да го преведува???
> 
> Рековме дека не е подесувања сигурно.
> 
> Новица тврди дека проверил во речник и 100% е сигурен дека е поставки.
> Божидар го тврди спротивното.
> Ја неам некојси добар голем речник.
> 
> Што праиме сеа?

Да гласаме :) 
Еве јас сум за „Поставки" (така и го користам на многу места)

-- 
Nikola Vanevski
Postpaid Billing Software Engineer
Cosmofon MTS.AD. - Skopje
GSM +389 75 400 322
Tel. +389 22 441 300


More information about the Ossm-members mailing list