[Ossm-members] Во врска со FireFox

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 21 17:12:53 UTC 2005


Зоран Димовски напиша: 

> http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.0/linux-i686/xpi/

Официјални XPI што ќе може да си ги земат МДК ќе се појават на ФТП на Мозила 
заедно со 1.0.1 ФФ официјален на македонски.

-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list