[Ossm-members] Во врска со FireFox

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Feb 23 11:18:25 UTC 2005


Новица Наков wrote:

>Зоран Димовски напиша: 
>
>  
>
>>http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.0/linux-i686/xpi/
>>    
>>
>
>Официјални XPI што ќе може да си ги земат МДК ќе се појават на ФТП на Мозила 
>заедно со 1.0.1 ФФ официјален на македонски.
>
>  
>
Ок средена работа. Дечките од Mandrakelinux отворија ftp на кој ќе може
да се стават src.rpm (тестирани дали се ок) така да дома ќе средам се
што треба.
Поздрав Зоки.
More information about the Ossm-members mailing list