[Ossm-members] Re: Во врска со FireFox

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Feb 23 18:24:13 UTC 2005


На 23 фев 2005 (среда), Зоран Димовски напиша:

> >Официјални XPI што ќе може да си ги земат МДК ќе се појават на ФТП на 
> >Мозила заедно со 1.0.1 ФФ официјален на македонски.
> >
> Ок средена работа. Дечките од Mandrakelinux отворија ftp на кој ќе може

http://softver.org.mk/damjan/01109176040 (http://planet.linux.net.mk)

Во кратки црти кој прв ќе примети дека го има добива чоколадо. :)
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list