[Ossm-members] Re: Во врска со FireFox

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Feb 24 14:00:08 UTC 2005


> еве ги тука, linux, linux-installer и Macintosh верзија
> 
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/tinderbox/latest-aviary1.0.1-l10n/

> Windows верзијата ваљда денес ќе се појави. 

Кога ќе искочи Windows верзијата тестирајте ја - пошто никогаш не сме виделе 
под windows како изгледа.

Гледам firefox-ов креира фолдер "Моите преземања" наместо "My Downloads", се 
надевам во windows нема да прави проблем тоа.


-- 
дамјан

      ...and that is how we know the Earth to be banana-shaped.More information about the Ossm-members mailing list