[Ossm-members] Re: Во врска со FireFox

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Feb 24 23:16:25 UTC 2005


> еве ги тука, linux, linux-installer и Macintosh верзија
> http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/tinderbox/latest-aviary1.0.1
>-l10n/ Windows верзијата ваљда денес ќе се појави.

хмм, tinderbox верзииве не е да им се верува. кај linux-install верзијата 
нешто не е во ред со talkback.xpi-то така да не се извршува ок install-ерот. 
Иако по се изгледа дека на крај инсталацијата е добра.

значи сепак чекаме nightly верзија:
или
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/aviary1.0.1-l10n-candidates/
или
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/

за windows верзијата исто ќе почекаме на еден глуп patch да се apply-ува пошто 
иначе build-от паѓа:
http://tinderbox.mozilla.org/showbuilds.cgi?tree=Mozilla-l10n-mk-MK&hours=24&maxdate=1109243656&legend=1

-- 
дамјан

           Intel: where Quality is job number 0.9998782345!More information about the Ossm-members mailing list