[Ossm-members] Re: Во врска со FireFox

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Feb 25 14:18:27 UTC 2005


>http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/firefox-1.0.2.mk-MK.linux-i686.installer.tar.gz
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/firefox-1.0.2.mk-MK.linux-i686.tar.gz
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-aviary1.0.1-l10n/firefox-1.0.2.mk-MK.mac.dmg

Го пробав Linux инсталерот и добар е, некој со Mac да ја проба и таа верзија??
За жал стојат уште три patch-а кои треба да се apply-уваат:
- еден не толку битен за MOZ_LANGPACK_CREATOR 
- еден што го ујебува build-ањето на windows верзијата (fucking cp151)
- и еден за bookmarks.html (го мења RSS-то и додава линк до форумот на 
linux.net.mk)


-- 
дамјан

                  Weird enough for government work.More information about the Ossm-members mailing list