[Ossm-members] Re: Во врска со FireFox

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Feb 25 19:51:55 UTC 2005


> > - еден не толку битен за MOZ_LANGPACK_CREATOR
> > - еден што го ујебува build-ањето на windows верзијата (fucking cp151)
> > - и еден за bookmarks.html (го мења RSS-то и додава линк до форумот на
> > linux.net.mk)
>
> Пошто http://www.mozilla.org/products/firefox/all.html за мк-МК вика Not
> Yet Available, ќе ги поправат ли овие пред да стане Available?

мислам дека нема да стана available пред ние да кажеме дека е ок.

-- 
дамјан

                   It's not a bug, it's tradition!More information about the Ossm-members mailing list