[Ossm-members] Re: anti-spyware � Free?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 25 20:06:49 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша:

>Adaware Personal е freeware, не слободен софтвер. Можда ти врши работа.
>http://www.lavasoftusa.com/support/download/
>

Ако го праиме цедето оупен сорс и слободен софтвер само нема шанси ова 
да влезе у игра.
BTW нема ни да им треба спајвер-римувал се додека користат Фајрфокс и ги 
имаат инсталирано најновите апдејти за икспе. За ова второво ќе им 
истече времето ама јеби га, нека сменат ОС. :)More information about the Ossm-members mailing list