[Ossm-members] Re: anti-spyware Free?

Filip Risteski filip.risteski at gmail.com
Sat Feb 26 01:03:17 UTC 2005


> Georgi Stanojevski напиша:
> 
> >Adaware Personal е freeware, не слободен софтвер. Можда ти врши работа.
> >http://www.lavasoftusa.com/support/download/
> >
> 
> Ако го праиме цедето оупен сорс и слободен софтвер само нема шанси ова
> да влезе у игра.
> BTW нема ни да им треба спајвер-римувал се додека користат Фајрфокс и ги
> имаат инсталирано најновите апдејти за икспе. За ова второво ќе им
> истече времето ама јеби га, нека сменат ОС. :)

Ad-Aware SE (внимавај на името, затоа што ако го згрешиш ќе инсталираш уште еден spyware) и Spybot - Search & Destroy, смртоносна комбинација. И двата се бесплатни, со нови закрпи редовно. 

Поздрав
Филип


More information about the Ossm-members mailing list