[Ossm-members] 5 години линукс.нет.мк

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 28 10:09:56 UTC 2005


Пошто сајтот не работи да пишам и тука.

Вечер во 19.00 во Инглиш паб (позади МНТ) на пиво. Стојмир доби 7ца на 
лото ќе части до смрт!!! :)))More information about the Ossm-members mailing list