[Ossm-members] 5 години линукс.нет.мк

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Mon Feb 28 10:30:01 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

> Пошто сајтот не работи да пишам и тука.
>
> Вечер во 19.00 во Инглиш паб (позади МНТ) на пиво. Стојмир доби 7ца на 
> лото ќе части до смрт!!! :)))
> _______________________________________________

не зајбавај 7-ка :))) лелел ке локам цела вечер. Браво Стојмирррррр само 
напред. Или пак уфо чат пат знае и да тропне по некоја зајбанција :)))More information about the Ossm-members mailing list