[Ossm-members] Re: 5 години линукс.нет.мк

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 28 10:41:29 UTC 2005


Ivan Stojmirov wrote:

> Уфо е ретардиран, не знае да брои. :-)
>
> 4 години linux.net.mk.


Стојмир се одвојува од линукс.нет.мк и сега e во „Вистински 
линукс.нет.мк“. Ја славам 5 години и не верувам у истите богови ко и 
стојмир. Стојмир сепаратиста!!

5 години е, еве и доказ. :)

http://web.archive.org/web/20010413064356/www.linuxmk.org/stats.php]

Најдоле пишува: All logos and trademarks in this site are property of 
their respective owner. The comments are property of their posters, all 
the rest © *2000* by LinuxMK <mailto:linuxmk at linuxmk.org>

Скриптата за статистика е поставена 2001.

More information about the Ossm-members mailing list