[Ossm-members] 5 години линукс.нет.мк

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Mon Feb 28 10:30:56 UTC 2005


Ivan Stojmirov wrote:

> Arangel Angov wrote:
>
>> Пошто сајтот не работи да пишам и тука.
>>
>> Вечер во 19.00 во Инглиш паб (позади МНТ) на пиво. Стојмир доби 7ца 
>> на лото ќе части до смрт!!! :)))
>
>
> Уфо е ретардиран, не знае да брои. :-)
>
> 4 години linux.net.mk.
>
Лелелеллееееееее уфо брат да си го направеш кернело у главата :)))))))
More information about the Ossm-members mailing list