[Ossm-members] Re: kabelski internet

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jan 3 22:46:51 UTC 2005


На 03 јан 2005 (понеделник), Ilija Iliev напиша:

> преку МОЛ (Зора) дали ќе згрешам или не?
       ^^^^^
Да! :)

Инаку баш и нема ова некоја врска со слободен софтвер. ;)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list