[Ossm-members] kabelski internet

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Tue Jan 4 07:49:30 UTC 2005


Ilija Iliev wrote:

>  Ме интересира ако решам да се частам во новава година со кабловски
>  интернет преку МОЛ (Зора) дали ќе згрешам или не?

Паа... ќе згрешиш. Не е убаво вака по јавни дискусии да се зборува на 
теми кои имаат маркетиншки карактер, но си направил ли муабет со 
корисниците на кабелски интернет преку МОЛ? Чекај малку поинаку ќе 
прашам, си направил ли муабет со некој што бил задоволен од кабелскиот 
интернет преку МОЛ?

Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list