[Ossm-members] Re: firefox на македонски build

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 8 00:41:51 UTC 2005


Дамјан напиша:

>update, истиот фајл е подновен со последниот превод кој го пративме до mozilla 
>foundation ... hopefully за некој ден ќе влезе преводот на firefox во 
>официјална дистрибуција (а тоа значи и windows build).
>

Што се деси со ова? Проверував пред некој ден дали има македонски превод 
на mozilla.org и не најдов ништо. Испратен ли ни е за мозила сјутот 
преводот? Некаков одговор?More information about the Ossm-members mailing list