[Ossm-members] Re: firefox на македонски build

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 8 18:39:06 UTC 2005


Новица Наков напиша:

>Упс, за suite не, за ФФ да. :)
>

Па зашто не го пратите и за сјутот? Преку cvs треба да се стаи?
Ако ти треба интернет да го пратиш, бујрум.More information about the Ossm-members mailing list