[Ossm-members] Re: firefox на македонски build

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Jan 9 16:42:50 UTC 2005


Arangel Angov напиша: 

> Па зашто не го пратите и за сјутот?

Зошто не е среден до крај преводот преку .po датотеки.

-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list