[Ossm-members] Подесувања

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 8 21:45:29 UTC 2005


Подесувања дефинитивно не е македонски збор и затоа морам да го менувам 
во сите преводи на Гном.

Покрај „Поставувања“ за „Settings“ и „Постави“ за „Set“ има ли некој 
друг предлог?

ПС тапа сте „заедницо“ нигде ве нема. Празници, слободно време, Гном 
2.10 официјално да влезе у наредниот ChangeLog, ајде! :)More information about the Ossm-members mailing list