[Ossm-members] Локализација: Гном 2.10

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 8 13:23:14 UTC 2005


Изминативе неколку дена работев на локалиазција на Гном 2.10. Кој сака 
да помогне нека ми пише мејл и ќе му испратам кратко упатство и термини 
на македонски.

Статистика за Гном 2.10 на македонски.

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.10/mk/index.html

Фала.More information about the Ossm-members mailing list