Re: [Ossm-members] Re: Подесувања

savica at mt.net.mk savica at mt.net.mk
Mon Jan 10 09:01:28 UTC 2005


> 
> Некој нешто друго ако има да надополни нека каже сега пошто после му 
> давам цвс акцес на гноме.орг и сам нека мења. :)

Јас уште пред некој месец ти ги пратив на мејл преведени eog, epiphany и 
уште нешто. Планираш да ги ставиш на cvs или...More information about the Ossm-members mailing list