[Ossm-members] Re: Подесувања

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jan 10 12:46:03 UTC 2005


savica at mt.net.mk wrote:

>Јас уште пред некој месец ти ги пратив на мејл преведени eog, epiphany и 
>уште нешто. Планираш да ги ставиш на cvs или...
>

Eog и „уште нешто“ ги стаив. Преводот на epiphany ти беше многу скрш па 
морам да го средувам, и тој го ставив тогаш во 2.8 дрвото. Сега се 
преведува за 2.10.More information about the Ossm-members mailing list