[Ossm-members] VisualBasic anyone

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Jan 10 20:45:44 UTC 2005


On Monday 10 January 2005 21:19, Дамјан wrote:
> Има луѓе што мислат дека VisualBasic е врвот во програмерските околини...
> Слободен-софтвер-заедницата за нив го создаде Gambas:
>
> http://dot.kde.org/1105330937/
> http://www.osnews.com/story.php?news_id=8849
> http://gambas.sourceforge.net/
>
>
> пс.
> не сум го пробал

Јас го имам инсталирано, ама не сум го чачкал многу... Нешто од примерите...

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list