[Ossm-members] VisualBasic anyone

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Jan 11 13:56:41 UTC 2005


> > Има луѓе што мислат дека VisualBasic е врвот во програмерските околини...
> > Слободен-софтвер-заедницата за нив го создаде Gambas:

И таква беља ли направиле... :)
Срамота
VB ти е срање од јазик, али штто викаат
србите бирај аго шта ти је драго :D

> >
> > пс.
> > не сум го пробал

немораш ни да го пробуваш

ПОЗДРАВ


More information about the Ossm-members mailing list