[Ossm-members] Re: Подесувања

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 10 22:56:09 UTC 2005


Bozidar Proevski напиша: 

> Јас се извинувам, не биле „сетинзи“ туку „енкодинзи“... Блиску бев...

Се сложувам дека „енкодинзи“ не чини. Предлози за поправки на ФФ се 
очекуваа... и сеуште се очекуваат. :)


-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list