[Ossm-members] Re: Подесувања

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Jan 10 20:40:08 UTC 2005


On Sunday 09 January 2005 23:19, Новица Наков wrote:
> Bozidar Proevski напиша:
> > Ха, ако е за вршење работа можеше да го оставиме според Новица „сетинзи“
> > :D
>
> Стварно не знам од каде ги вадите овие муабети. Никогаш не сум преведувал
> settings како сетинзи.

http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-ff-1.0.png

Јас се извинувам, не биле „сетинзи“ туку „енкодинзи“... Блиску бев...

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list