[Ossm-members] календар и органајзер

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed Jan 12 07:49:04 UTC 2005


Arangel Angov wrote:

>  Ги сакам овие две работи а нејќам еволушн. Предлози? По можност нешто
>  гтк. :)

Ако не сакаш еволушн, ти останува Мозила (што и не е баш вистинско гтк :-)
More information about the Ossm-members mailing list