[Ossm-members] java workshop

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jan 12 09:38:14 UTC 2005Машински факултет добил некои компјутери од Sun како дел од некаков си проект. 
Во моментов идејата им е да ги користат за некакви workshop-и за Јава и 
Линукс. Потребен им е некој човек кој се разбира во овие двете.  Workshop-ите 
уствари треба да се како некои предавања, и тоа еднаш неделно - најверојатно 
за студентите на факултетот.

За пари нема ништо сигурно, но логично е да се претпостави дека најверојатно 
ќе има некаков хонорар за човекот што ќе го прави ова. Које е заинтересиран, 
нека крене два прста. -- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list