[Ossm-members] VisualBasic anyone

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Wed Jan 12 08:19:26 UTC 2005


> 
> И таква беља ли направиле... :)
> Срамота
> VB ти е срање од јазик, али штто викаат
> србите бирај аго шта ти је драго :D
> 

Судејќи од она што го прочитав на сајтот, дечкото направил доста
измени во структурата на самиот јазик и успеал да го доближи до
објектна ориентација, без да ги направи срањата кои Микрософт ги
направил со Вижуал Бејзик. Додуша не сум го видел (видов една рана
верзија - 0.8нешто) па не можам лично да судам, ама во принцип им
верувам на типови кои сами си ги прават развојните алатки :) :)

Нино


More information about the Ossm-members mailing list