[Ossm-members] OO.o 2.0 na makedonski

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jan 14 17:28:49 UTC 2005


Веќе има некои муабети за мигрирање на преводот до 1.× во 2.0. Пошто ОО.о е 
планиран за Март (па макар и да касни до Мај), нема подобров време од сега за 
прибирање сила и тим што ќе работи на ова.

:)


-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list