[Ossm-members] Re: OO.o 2.0 na makedonski

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 15 12:47:08 UTC 2005


Новица Наков напиша:

>Веќе има некои муабети за мигрирање на преводот до 1.× во 2.0. Пошто ОО.о е 
>планиран за Март (па макар и да касни до Мај), нема подобров време од сега за 
>прибирање сила и тим што ќе работи на ова.
>

Ајде, може кај мене дома. Има место за 4 машини и има доста викенди до 
мај...
Ќе обезбедам свич и ќе треба да купиме кабли само, има и интернет. Што 
повеќе може маратонец да посака? :)
More information about the Ossm-members mailing list