[Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Wed Jan 19 19:50:35 UTC 2005


|За Скопје: Книжарниците се чинат како најлогичен избор пошто не се дел од 
|никаков синџир и нема сто директори, па договорот Убунту дисковите да се 
|нели :)), па ако има некој некаков контакт (или само е-мејл адреса) со 
|нивните студентски организации и сл. кажете овде. Други идеи исто така се 
|добредојдени.

"Мисла" книжарата таа на бул. климент охридски? типчето што е газда
таму ептен ми изглеа ок во тој поглед.
More information about the Ossm-members mailing list