Re: [Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Ilija Iliev strumjan at mol.net.mk
Wed Jan 19 20:58:10 UTC 2005


Ако нешто помага:

1. Брат ми студира на машински.
2. Братучед ми студира на електро
3. Претседателот на сојуз на студенти при Медицински факултет ми е 
пријателче.

П.С.
Како да добијам копија за мене? 
More information about the Ossm-members mailing list