[Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jan 19 23:15:42 UTC 2005


Ilija Iliev напиша: 

> 1. Брат ми студира на машински.
> 2. Братучед ми студира на електро

Не знам дали нешто помага ова. :)

> 3. Претседателот на сојуз на студенти при Медицински факултет ми е
> пријателче.

Не верувам дека медицинарите баш сакаат копии од Убунту. :)

> П.С.
> Како да добијам копија за мене?

Па валјда од оние местата каде што ќе ги однесеме дисковите за дистрибуција. 
Тоа ќе биде накнадно објавено на листава.


-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list