[Ossm-members] предлог за превод

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Thu Jan 20 13:54:46 UTC 2005


Здраво на сите.
Сакам мислење за зледново (значи како вие би го превеле):
Groupware
пр. Kolab Groupware server

Поздрав Зоки.More information about the Ossm-members mailing list