[Ossm-members] предлог за превод

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Jan 20 14:37:46 UTC 2005


Зоран Димовски wrote:

>  Здраво на сите. Сакам мислење за зледново (значи како вие би го
>  превеле): Groupware пр. Kolab Groupware server

Сервер/сервис за колаборација „Колаб“
More information about the Ossm-members mailing list