Re: [Ossm-members] Re:ОССМ известување: Убунту за Македонија

Ѓоре Захарчев aristotel at mt.net.mk
Thu Jan 20 19:28:25 UTC 2005


Georgi Stanojevski напиша

> Средните училишта веќе имаат инсталирано на сите компјутери Suse (заедно
со
> Windows). Нема поента да им праќаш кога веќе имаат инсталирано, треба да
ги
> натераш да го користат.
Јас не би се сложил со тебе затоа што некои од професорите по информатика не
ни знаат што е тоа Linux.


Ѓоре.More information about the Ossm-members mailing list