Re: [Ossm-members] ОССМ известување: Убунту за Македонија

Ѓоре Захарчев aristotel at mt.net.mk
Thu Jan 20 19:30:39 UTC 2005


Игор Петрески напиша:

> Во РМ има околу 100 средни училишта, ги имам сите адреси, може да се
> пратат до наставниците по информатика
Што ќе се трошиш за во Кавадарци, јас на 29 идам во Скопје па така да јас
можам да подигнам дискови за во гимназијата Добри Даскалов во Кавадарци ако
може, некој нека пише да ме извести.

Поздрав,

Ѓоре.

More information about the Ossm-members mailing list