[Ossm-members] ��

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Jan 25 11:21:17 UTC 2005


Zlatko Trajceski wrote:
> Не е ли добро да реагираме на време и да побараме Е-влада проектот да се
> придржува на стандарди:
> 
Да добро е да се реагира на време, ама дали има време не знам. Хрватите 
реагираа на време и еве го крајниот производ 
http://www.e-hrvatska.hr/ehrvatska/


More information about the Ossm-members mailing list